Bruidsnagels

Ga je binnenkort trouwen dan is het belangrijk op tijd aandacht te besteden aan je handen en nagels. Niemand wil een mooie trouwring over een lelijke nagel geschoven krijgen.

Mineralen

Nagels zijn gevoelig voor mineraal tekort in je voeding. Als je gezond eet, krijg je voldoende mineralen binnen maar als je bezig bent met een dieet om in je trouwjurk te passen, mis je misschien essentiële mineralen.

Dunne of beschadigde nagelsBruidsnagels

Heb je last van dunne of beschadigde nagels dan kun je weer in stevig krijgen door een nagelverharder te gebruiken. Een goede nagelstyliste kan je deze leveren. Goede merken zijn OPI en Trind. Je kunt deze het beste als kuur gebruiken en er circa 2 maanden voor je bruiloft mee beginnen.

Mooie handen

Je handen zijn ook belangrijk om goed te verzorgen. Jonger uitziende en zachte handen krijg je door regelmatig te scrubben, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd. Gebruik daarna een verzorgende handcreme.

Nagelstyliste / Nagelstudio

Wil je graag echte mooie nagels op je bruiloft, ga dan eens naar een nagelstudio bij jou in de buurt. Vraag maar hun ervaringen met bruidsnagels en vraag om voorbeelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *