Je Lichaam

Een van de belangrijkste wedding looks is natuurlijk jouw lichaam in jouw fantastische trouwjurk. Foto’s van je huwelijk zullen waarschijnlijk in een mooi album en in mooie lijstjes in huis gezet worden. Hoe belangrijk is het dan dat je er in je trouwjurk goed en slank uitziet?

Er goed uitzien

Heb je al nagedacht of je misschien een aantal kilo wil afvallen voor je bruiloft, Nee? Dan is het belangrijk om je te realiseren dat gezond afvallen vaak wel een aantal maanden in beslag kan nemen. Je kunt natuurlijk proberen om met een crashdieet zoals bijvoorbeeld het Ziekenhuisdieet snel in je bruidsjurk te passen maar of dit werkt is de vraag. Volgens het voedingscentrum is een halve tot 1 kilo per week het maximale wat je zou moeten willen afvallen. Bereken dus ruim van te voren hoeveel weken je nodig hebt en begin ruim van te voren.

De snelle methode

Lukt het je niet om via een normale manier je gewicht te bereiken en begint de tijd te dringen dan zijn er ook oplossingen die je in een korte tijd kunnen redden. Een van de producten waar wij goede dingen over hebben gehoord (en wat in Engeland veel gebruikt wordt) is Nuratrim (<- Klik deze link om er alles over te lezen). In principe is het natuurlijk beter om via voeding enzo te doen maar als het echt niet lukt, wil je ook de mooiste dag van je leven niet in het water laten vallen.. toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *